Menu Sluiten

Aanbod Donker Brood

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Bruid Brood – Donker Brood – Gezond Donker Brood – Grondstoffen Donker Brood – 

Wenst u meer info over aanbod donker brood kijk dan vlug op https://vikorn.be | Aanbod Donker Brood

Voeding | Gezondheid | Brood | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod donker brood

home tuin hobbycenter daems producten promoties contact terug ingredinten bakbenodigdheden amp taart versiering om heerlijk te bakken ontdek ons smaakvolle aanbod van verschillende soorten verse bloem meel allinmixen en taart versiering om de heerlijk te bakken. Samen met onze bakbenodigdheden hebt u alles in huis om de lekkerste en mooiste broden taarten en gebakjes te maken bloem allinmixen bakmaterialen versieringen smaakvolle bloem amp allinmixen maak kennis met onze verschillende smaakvolle soorten bloem die we altijd in huis hebben. Komt er een nieuwe soort bij dan stellen wij die ook graag aan de klant voor. Kom langs in onze winkel probeer onze bloemsoorten en allinmixen aanbod donker brood rendeert op korte termijn Het zal u zeker in de smaak vallen onze ingredinten om te bakken edel.

t mail infomorreelslimbourg.be home contact aanbod aanbod op maat voor een heerlijk brood ontdek onze vele bloemsoorten of een mix op maat we selecteren zorgvuldig de beste graansoorten en produceren tarwebloem met een constante kwaliteit. Alleen zo kiezen we voor kwaliteit boven kwantiteit en garanderen we de hoogste service. Particuliere verkoop nieuwe openingsuren voor verkoop aan particulieren vanaf januari maandag en vrijdagnamiddag van u tot u. Heel ons gamma is verkrijgbaar in zakken van kg. bekijk onze assortimentsfolder dit assortiment is te verkrijgen in kg verpakking witte bloem tarwebloem bruine tarwemelen abdij fijn integraal tarwebloem fijn tarwemeel ardennais integraal tarwebloem roggebloem tarwevlokken spelt franckencorn speltbloem speltmeel integraal speltmeel fijn spelttopper spelt haver zonnebloempitten bruin en geel lij.

Mededeling over Aanbod donker brood

home over ons diensten contact nieuws privacyverklaring home over ons diensten contact nieuws privacyverklaring dienstenmaak kennis met ons volledig pakket aan diensten kranten en tijdschriften bij de pershoek kan je terecht voor een uitgebried aanbod van kranten en tijdschriften.de nieuwste uitgaven zitten steeds in ons assortiment.indien een titel niet meer voorradig is bestellen we die zo snel mogelijk bij voor u. Extra service bij de pershoek reserveer je favoriete titels bij verschijning van de uitgave ontvang je een mail zodat je weet dat jouw exemplaar klaar ligt in de winkel. Vraag naar onze winkelabonnementen op de meeste kranten en tijdschriften kan je een abonnement in de winkel nemen. Makkelijk en voordelig Toekomstmogelijkheden aanbod donker brood rookwaren wij bieden een zeer uitgebreid aanbod sigaren s.