Menu Sluiten

Bruid Brood

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in België kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

Informatie over bruin brood.

Bruin brood wordt soms ook wel grijs brood genoemd. Dit is een combinatie van bloem en volkorenmeel.

Om zelfgebakken brood te maken, kunt u een standmixer met een haakje gebruiken. Om het deeg te maken, voegt u warm water, gist en suiker toe. Meng tot het borrelt, ongeveer vijf minuten. Zodra het mengsel borrelt, voegt u melasse en honing toe. Voeg de overige droge ingrediënten een voor een toe en meng geleidelijk tot een glad beslag. Voeg tot slot twee en een half kopje broodmeel toe. Om uw brood nog verleidelijker te maken, kunt u een beetje honing toevoegen.

Bruinbrood is brood gebakken van tarwebloem waaraan zemelen zijn toegevoegd. De kiemolie ontbreekt. Het wordt in Europa al duizenden jaren gegeten.

.

More info

tags: Brood Met Vitamines – Bruid Brood – Donker Brood – Gezond Donker Brood – Grondstoffen Donker Brood – 

Wenst u meer info over bruid brood kijk dan vlug op https://vikorn.be | Bruid Brood

Voeding | Brood | Gezondheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bruid brood

home brood broodjes ontbijtkoeken gebak taarten feesttaarten bruidstaarten verrassingsmanden chocolade amp pralines contact smakelijke amp ovenverse lekkernijen bakkerij somers in hoeselt en wellen voor allerhande lekkers bakkerij somers in hoeselt en wellen een ruime keuze aan kwaliteitsproducten gezond en vers. Kwaliteit bakkerij somers staat in heel zuidlimburg bekend als de ambachtelijke brood en banketbakkerij. Al onze bakkers en patissiers zijn immers dagelijks bezig om voor u de smakelijkste en meest ovenverse lekkernijen te creeumlren. En al moet u er in het weekend misschien even voor in de rij staan u zult er vast en zeker geen spijt van krijgen bruid brood lijst Er wordt bovendien enkel gebruik gemaakt van de allerbeste gr.

aanmelden voor nieuwsbrief bekijk de mobiele versie home vlaaien gebak taarten tot pers taarten tot pers verschillende smaken speciaal gebak gebakjes fototaarten cijfertaarten opzettaarten taarten vanaf personen brood amp broodjes feestdagen pasen communie huwelijk eindejaarsperiode info openingsuren wijziging in openingsuren contact route links home vlaaien gebak taarten tot pers taarten tot pers verschillende smaken speciaal gebak gebakjes fototaarten cijfertaarten opzettaarten taarten vanaf personen brood amp broodjes feestdagen pasen communie huwelijk eindejaarsperiode info openingsuren wijziging in openingsuren contact route links openingsuren ma . . Uur di . . Uur wo gesl.

Het laatste nieuws over Bruid brood

webshop bestel broodjes patisserie taarten american style cakes huwelijkstaarten verjaardagstaarten gelegenheden kerst nieuwjaar sinterklaas pasen ontbijt boxen koffiebar ontbijt lunch brood pistolets belegde broodjes nieuw high thee nieuws contact menu menu bruidstaarten het creren van een bruidstaart doen wij met veel passie we luisteren goed naar de wensen van onze klanten en proberen deze in het mate van het mogelijke ook uit te voeren. Als basis van onze taarten starten we steeds met een luchtige biscuit vulling en afwerking is helemaal naar keuze van de klant. Enkele voorbeelden van afwerking chocolade wit melk of puur. Suikerfondant wit met kleur lint naar keuze. Ganache wit melk of puur sinds kort werken we ook met een zeer moderne pice monte met plexiglas. Zeer mooi in combinatie met een strakke taart. Contact wuustwezel dorpsstraat wuustwezel tel. infopatisseriemeeussen.be openingsuren wuustwezel voorlopig is de koffiebar nog gesloten Wat betekent bruid brood Maandag gesloten di vr u u za u .