Menu Sluiten

Donker Brood Kopen

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Bruid Brood – Donker Brood – Gezond Donker Brood – Grondstoffen Donker Brood – 

Wenst u meer info over donker brood kopen kijk dan vlug op https://vikorn.be | Donker Brood Kopen

Voeding | Brood | Gezondheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Donker brood kopen

ons verhaal assortiment stories verkooppunten ons verhaal assortiment stories verkooppunten ons verhaal assortiment stories verkooppunten onze broden alles large medium small others tourte de meule desem meer info desem pain des gaults traditioneel brood bereid met steengemalen tarwe en rogge. Meer info traditioneel brood bereid met steengemalen tarwe en rogge. Spelt speltbrood meer info speltbrood volkoren rijk aan vezels met laag vet en zoutgehalte donker brood kopen offerte aanvragen Meer info rijk aan vezels met laag vet en zoutgehalte. Pav meer info tradition traditioneel frans brood bereid met zuivere franse bloem. Meer info traditioneel frans brood bereid met zuivere franse bloem. Tradition met graantjes traditioneel frans brood met toevoeging van zaden pitten en gierst. Meer info traditioneel f.

wie zijn wij jobs contact met ons opnemen informatie wie zijn wij jobs contact met ons opnemen fr nl inloggen inschrijven afhaal ontbijt bekijk alle fruitsappen granen amp granenrepen koekjes melkdranken yoghurts auto bekijk alle onderhoud toebehoren carnaval bekijk alle covid bekijk alle materiaal ontsmettingsmiddel dph discount bekijk alle lichaamsverzorging onderhoud huishouden eindejaar bekijk alle te bestellen voor te bestellen voor exclusiviteit bekijk alle alcoholische dranken bier chips amp snacks chocolade dranken koekjes non food snoepgoed feestartikelen bekijk alle aperitief deeg delicatessen frozen kaas raclettekaasfondue vissen fitness bekijk alle gezonde snacks gezonden dranken halal bekijk alle import bekijk alle.

Kennis over Donker brood kopen

doorgaan naar inhoud nederlands franais english zoeken hellip boskanter op het erf logeren vormingen nieuwsbrieven bodemboerderij brood activiteiten kalender meedoen contact brood van tot april verkocht de bakkerij van boskanter desembrood aan buurtbewoners voedelteams en biobuurtwinkels De verkoopwaarde van donker brood kopen Wat begon als een burenproject groeide in de handen van gedreven vrijwilligers uit tot een terecht trots uitgangsbord van ons doel om mensen te laten proeven van een ander leven . Een lekker gezond en duurzaam stukje ambacht. Sinds april verkopen we alleen nog brood op het bijna maandelijkse pizza en oogstfeest en krijgen vrijwilligers en genteresseerden weer meer de kans om al doende te leren. Leren bakken de desem en de oven worden wekelijks op zaterdag gebruikt om brood op tafel te toveren voor de vele vaste en tijdelijke monden op boskanter. Vrijwilligers die lang op de boerderij blijven kunnen leren bakken en een stuk op zoek gaan naar een eigen stijl. Wil je graag een bakdag meemaken om er van te leren dan zoeken we een datum waarop een meer ervare.