Menu Sluiten

Producent Grondstoffen Donker Brood

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Bruid Brood – Donker Brood – Gezond Donker Brood – Grondstoffen Donker Brood – 

Wenst u meer info over producent grondstoffen donker brood kijk dan vlug op https://vikorn.be | Producent Grondstoffen Donker Brood

Gezondheid | Voeding | Brood | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Producent grondstoffen donker brood

nl fr en home de veurn ambachtse assortiment resto t potje pat het patwinkeltje info producten fotos historie cadeaubon reserveren het patwinkeltje het mooiste assortiment en de lekkerste smaken uit ons atelier vind je in ons patwinkeltje. Maak je keuze uit het immense aanbod aan verschillende pats foie gras mousses potjesvlees rillettes bolle beef en andere in eigen atelier bereide artisanale charcuterie. Het vleesatelier werd opgestart in met de bedoeling om op ambachtelijke wijze verse lekkernijen te maken zoals diverse patsoorten foie gras mousses potjesvlees rillettes samen met het vleeswarenatelier de veurn ambachtse en t potje pat vormt het patwinkeltje n geheel. Het patwinkeltje richt zich zowel tot particulieren horecazaken als tot grossiers. Vooral het immens pataanbod is het succesnummer van de zaak producent grondstoffen donker brood zorgt voor een snelle ROI Zo produceert de veurn ambachtse meer dan verschillende patsoorten. Alle grondstoffen zijn afkomstig van vleesproducenten uit de streek. Met uitzondering van.

infobakeperformance.be home producten nieuws amp acties over ons kwaliteit contact bakeperformance gespecialiseerd in meergranenmixen bakeperformance n.v. Lees meer bakeperformance wenst iedereen prettige feestdagen voor de beste meergranen broodmixen moet je bij bakeperformance zijn ons assortimentontdek al onze producten bloem en meelsoorten bloem en meelsoorten decoratiemixen decoratiemixen donker meergranenmixen donker meergranenmixen koolhydraatarme mixen koolhydraatarme mixen licht meergranen licht meergranen masmixen masmixen roggemixen roggemixen speltmixen speltmixen volkorensoorten volkorensoorten grondstoffen grondstoffen vlokken vlokken zaden en pitten zaden en pitten nieuws acties alle nieuws amp acties kwaliteitsgrondstoffen voor de betere bakker bakeperformance biedt een ruim assortiment meergranenmixen. Wij spenderen zeer veel tijd in het ontwikkelen van mixen met dat quottikkeltjequot meer smaak kwaliteit voedzaamheid de voordelen van producent grondstoffen donker brood Op deze manie.

Vragen over Producent grondstoffen donker brood

.