Menu Sluiten

Werken Aan Je Weerstand

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Donker Brood – Gezond Donker Brood – Grondstoffen Donker Brood – Lekker Donker Brood – 

Wenst u meer info over werken aan je weerstand kijk dan vlug op https://vikorn.be | Werken Aan Je Weerstand

Voeding | Brood | Gezondheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Werken aan je weerstand

nl fr nl en het bedrijf onze producten nieuws export pers mytrenker contact producten voor het hele gezin verkrijgbaar in de apotheek de farmaceutische laboratoria trenker plaatsen de professionals uit de gezondheidssector en de patinten op de eerste plaats door zich dagelijks in te zetten voor een betere levenskwaliteit en gezondheid. Dit familiebedrijf ontwikkelt produceert en verkoopt medicijnen en voedingssupplementen die geschikt zijn voor het hele gezin werken aan je weerstand binnen uw budget Er zijn producten voor elke leeftijd en in elk domein van haarverzorging tot flexibele gewrichten. Selecteer hieronder de categorie die u interesseert. Selecteer een categorie antioxidant voedingstekorten haar cholesterol vrouwelijk comfort welzijn spijsvertering winterzwakte stemming magnes.

een allergenenmap nodig klik en lees er alles over home check je restaurant detailhandel horeca uitstap contact zoeken nl fr en de pl privacyverklaring van toepassing sinds november laatst bijgewerkt op april check je voeding stelt alles in het werk om uw privacy te beschermen en ervoor te zorgen dat u uw persoonsgegevens kunt blijven toevertrouwen aan check je voeding. Tijdens uw interactie met de beheerders van check je voeding kunt u persoonlijke informatie met ons delen zodat wij u kunnen identificeren als individu zoals uw naam emailadres thuisadres en telefoonnummer Extra uitleg over werken aan je weerstand Dit zijn uw persoonsgegevens . In deze verklaring privacyverklaring wordt het volgende uiteengezet reikwijdte en aanvaarding van deze pri.

Kennisbank over Werken aan je weerstand

nl europa duitsland de oostenrijk de zwitserland de fr it frankrijk fr itali it spanje es nederland nl polen pl verenigd koninkrijk en noord amerika canada en fr verenigde staten en es internationaal english version en bblogin merken blog contact bb shop locator toggle navigation nl nl duitsland de oostenrijk de zwitserland de zwitserland fr zwitserland it frankrijk fr itali it spanje es nederland nl polen pl canada fr canada en verenigde staten en verenigde staten es english version en verenigd koninkrijk en product product beha beha sportbeha s schalenbeha s spacer beha s comfortbeha s comfortplusbeha s beha s met beugel prothesebeha s voedingsbeha s zwangerschapsbeha s beha s grote cups medische beha s voorgevormde cup beha s zonder beugel beha s naadloze cup beha s genaaide cup beha s grote maten beha s met borduursel slips slips tailleslips hoge tailleslips pantybroek strings slips pantyslips sportbroeken shapewear shapewear lichte bodies functionele bodies functionele slips badmode badmode badpakken tankini s bikin.